Дайте съвет за добър сервиз за реглаж на преден мост ,от известно време взе да дърпа наляво .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реглаж преден мост
Collapse
X
-
Аз останах доволен от този сервиз. Имат добра техника. Мисля, че и цената не е толкова зле. Също дават и разпечатка за състоянието на колата преди и след реглажа.
http://www.autoexpress-2.com/contacts.htmlAlfa Romeo 159 1.9jtdm EX
-
Още един глас за тях. Имай предвид, че трябва да се обадиш да си запишеш час предварително.Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Благодаря за отзивите ,ще ги имам предвид .Дали си внушавам или не ,но като карам по "Сливница" м/у "Раковски" и "Хр.Ботев" волана направо не се удържа ,колебае се ляво-дясно като побъркан ,дърпането вляво си е едно на ръка ,та се замислям дали съм за реглаж или няма нещо друго ,гума ,джанта или Бог знае какво .145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Аз бях наскоро в Маргел на Ботевградско точно срещу караулката. Минах бързо, пичовете са с нова техника, разпечатки, всичко както си трябва и даже минах с 20 кинта на преден и заден мост. колега, все пак имай предвид, че има значение каква е пътната настилка. Не може да чакаш колата да върви право, когато отдолу са кърпежи, неравности, бабуни, вълни, шахти и т.н. Отделно самите улици и булеварди имат некадърни наклони, поради което като завали малко и става аквапланиг. Намери си някое гладко място с нов асфалт като например бул. Брюксел, макар, че и там има лек наклон и виж там какво става, пак ли дърпа така. Ако е качествен реглажа, ще ти кажат къде има отклонение и с колко. Може да си изкривил шенкел, носач, амортисьор, ако си удрял бордюр, голяма дупка, прочее ...Last edited by ivo_red; d.m.y г., 17:43.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеАз бях наскоро в Маргел на Ботевградско точно срещу караулката. Минах бързо, пичовете са с нова техника, разпечатки, всичко както си трябва и даже минах с 20 кинта на преден и заден мост. колега, все пак имай предвид, че има значение каква е пътната настилка. Не може да чакаш колата да върви право, когато отдолу са кърпежи, неравности, бабуни, вълни, шахти и т.н. Отделно самите имат некадърни наклони, поради което като завали малко и става аквапланиг. Намери си някое гладко място с нов асфалт като например бул. Брюксел, макар, че и там има лек наклон и виж там какво става, пак ли дърпа така. Ако е качествен реглажа, ще ти кажат къде има отклонение и с колко. Може да си изкривил шенкел, носач, амортисьор, ако си удрял бордюр, голяма дупка, прочее ...145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеБлагодаря за изчерпателния отговор ,най-вероятно има някакъв проблем в предния мост ,едва ли така отведнъж ще му се наруши геометрията .Питам се ,там където правят реглажи дали ги откриват тези проблеми или само нагласят моста за да ти вземат парите ?(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment